راز موفقیت افراد موفق جهان و راز شکست افراد ناموفق چیست؟
- محتوای بلاگ
- میلاد رزاقی
- 2 دقیقه
راز موفقیت افراد موفق جهان و راز شکست افراد ناموفق چیست؟
یک مرکز تحقیقات دانشگاهی تحقیقات بلند مدت جالبی داشت. آنها به دنبال راز موفقیت افراد موفق بودند. آنها در واقع به دنبال یک وجه تشابه مشترک در میان همه سوزه های خود بودند. آنها زندگی و روند رشد افراد موفق در زمینه های مختلف از جمله موفقیت مالی، شغلی، هنر، کسب و کار، ارتباطات، معنویات، تحصیلات و … را مورد مطالعه قرار دادند. اما در این تحقیقات مورد جالبی بیشتر توجه آنها را به خود جلب کرد. آنها متوجه یک رفتار مشترک در میان افراد نا موفق شدند که باعث شد توجهشان بیشتر متوجه افراد شکست خورده و ناموفق گردد. دوستان دقت کنید: این محققین متوجه شدند که تقریبا همه افراد ناموفق، افرادی هستند که ویژگی “عملگرا بودن” در انها بسیار کم به چشم می خورد. بعد وقتی در افراد موفق این ویژگی را مورد ارزیابی قرار دادند، متوجه شدند که افراد موفق در همه زمینه ها، عملگرا و اقدام گر هستند و ایده ها و فرصت های کوچک پیش آمده را با اقدامات موثر و مفید خود سریع تر به یک موفقیت بزرگ تبدیل میکنند.اما قبل از اینکه به این مبحث بپردازیم میخواهم راز بزرگی که به تازگی به آن پی بردم را برایتان فاش کنم.
رابطه ی بین موفقیت و آلفای ذهنی
امروز بعد از چند وقت تصمیم گرفتم به مقاله های قبلی نگاهی بی اندازم و اگر نیاز به بروزرسانی داشت مطلبی را که فکر میکنم مناسب است به آنها اضافه کنم تا خوانندگان محترم سایت راز موفقیت مطالبی را بخوانند که بر اساس علم روز نگاشته شده است.به این مقاله که رسیدم موضوعی توجهم را جلب کرد که جایش در این مقاله شدیدا خالی بود. حقیقتا به تازگی متوجه شدم که برای رسیدن به فرمول موفقیت راهکار ساده تری هم هست که زمان کمتری برای به تحقق پیوستن طول میکشد. قطعا راهکارهای زیادی برای عملگرا شدن وجود دارد از جمله آموختن مدیریت زمان، دوری از اهمال کاری، توجه به موفقیت های ریز و درشتی که در مواقعی که به سرعت وارد عمل شدیم به دست آوردیم و…اما یک راهکار ساده تری هم هست که میخواهم اورا به شما آموزش دهم و آنهم تغییر در حالت آلفای ذهنی است.
داستان از این قرار است که، حالت آلفای ذهنی وضعیتی از مغز است که فرکانس آن پایین آمده و تقریبا چیزی حدود ۷ تا ۱۴ هرتز قرار میگیرد. در این وضعیت ذهن در حالت آماده باش است و فرد وارد حالت ناخودآگاه میشود. کافیست در این وضعیت عبارات تاکیدی مناسب با عملگرایی را تکرار کند تا این عبارات به ذهنش نفوذ کرده و عملگرا شود. اما چطور وارد حالت آلفا شویم؟ برای رفتن به حالت آلفا نیز روش های وجود دارد که از نظر من از همه ی آنها بهتر نوع خاصی از مدیتیشن است که ترکیبی از علوم نوین روانشناسی و علم مدیتیشن بودا است